Новини

    Професії наших батьків

         В рамках тижня «Цікавий світ професій» учні 3-А класу ( класний керівник Чорна О.А) познайомилися з різними професіями.

     

     



    ·       Професією мами учениці Цвілюк Марійки - медичної сестри Цвілюк Ганни Василівни. Дізналися про відповідальну роботу медичного персоналу та навіть спробували визначити тиск та пульс.

    ·      За допомогою мами Кельца Артема  Кельц Марії Віталіївни учні спробували себе  в ролі адресата, адресанта і навіть працівника Нової Пошти. Переглянувши відео про роботу цієї організації, діти зрозуміли скільки працівників задіяні у доставці найменшої посилки чи листа. Учні самостійно написали листи своїм однокласникам, оформили їх у спеціальну упаковку, підписали і, з нетерпінням ,чекали  листоношу. Троє «працівників» Нової Пошти швидко доставили листи за адресами. Це був неймовірний досвід і знайомство з професією поштаря. Дякуємо Марії Віталіївні за чудовий урок.

    ·     Відвідали маму Кузьміної Вероніки  Кузьміну Наталію Олександрівну та її колег у міській бухгалтерії ОТГ. Учні були вражені щирістю зустрічі та відповідальною роботою бухгалтера. Зрозуміли важливість старанного навчання та відповідального ставлення до роботи. Вчителька та учні щиро дякували за гостинці  та цікаву екскурсію.

    ·    Відкрили таємниці професії «вчитель» за допомогою матусі Суски Максима  Тетяни  Володимирівни, яка  провела цікаве заняття з учнями. Діти щиро відгукувались на веселі та жартівливі завдання, виконували їх із задоволенням. Завершилась зустріч «серйозними» запитаннями про професію вчителя.

     

     



    23.02.2020 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ