Новини

    Козацькі забави

    Відколи Україна стала незалежною на Покрову ми стали відзначати День українського козацтва, як данину пам’яті про славну добу Запорозької Січі. Починаючи з 2014 року, 14 жовтня українці відзначають ще й День захисника України, вшановуючи мужність та патріотизм українських воїнів. 



        Наші славні козаки не лише захищали рідну землю від чужинців, а й постійно готували юнаків до майбутніх походів. З тієї пори прийшли до нас традиції влаштовувати змагання між юними «козаками». У рамках відзначення цього свята проведені розважально-пізнавальні змагання: для учнів 1-В класу «Наша слава не вмре, не загине!», вихователь ГПД М.О.Швець; для учнів 2-А класу «Ми маленькі козачата», класний керівник А.А. Мисечко; для учнів 2-Б класу, класний керівник Т.В. Ясінська та учнів 2-В класу, класний керівник Н.Ю. Козоріз "Козацькими стежками"; для учнів 3-Б класу «Славні козаки», класний керівник А.М. Карпенко; для учнів 3-В класу «Поле чудес», «Посвята в козачата», класний керівник Т.С. Мельник; для учнів 5-А класу «Ми - козачата», класний керівник М.В. Ткачук.



    19.10.2020 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ