Новини

    Засідання педагогічної ради

           28 жовтня відбулося засідання педагогічної ради опорного закладу освіти «Навчально-виховний комплекс «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – гімназія №2»» Гніванської міської ради.
     

     



     

     

         Засідання проводилося за допомогою сервісу GoogleMeet у зв’язку з епідеміологічною ситуацією та з метою розвитку навичок використання технічних засобів. Приєдналися до онлайн-зустрічі працівники опорного закладу й Могилівської та Демидівської філій. 

       Розпочала засідання директор опорного закладу І.К.Бондарчук, яка налаштувала колектив на плідну роботу. На засіданні були розглянуті такі тематичні питання: «Розвиток компетентностей учнів початкової школи на уроках англійської мови», «Стан науково-методичного супроводу розвитку професійної компетентності вчителів навчального закладу, його вплив на якість освітнього процесу». Поділилися досвідом такі вчителі: І.Є.Кравченко, О.М.Лєнік, В.Я.Барткова, Я.Б.Григорчук, Р.П.Сирота, А.В.Омельянова, А.А.Мисечко, І.О.Кудирко, Н.Д.Григорук, В.Б.Дунда, А.М.Дрозд, І.М.Сметанюк, С.М.Гучок, Козінська Р.В.

         Засідання педагогічної ради пройшло на високому рівні, було цікавим та змістовним завдяки заступнику директора з навчально-виховної роботи І.Є.Кравченко, яка організувала його в новому форматі.

     

     

     

     

     

     



    30.10.2020 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ