Новини

    Вогонь скорботи в серці навіки

    Голод… Це страшне слово повертає нас у далекі 1932 – 1933 роки. Український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України.  



    Учні 4-В класу, класний керівник О.В. Поберецька, та 3-В класу, класний керівник Т.С. Мельник, виготовили паперові квіти незабудки, які є символом пам’яті жертв Голодомору. Також відбулися години-пам'яті «Де б ти не був – вшануй померлих від голоду!» для учнів 5-А класу, класний керівник М.В.Ткачук 6-А класу, класний керівник Т.С. Шутак; 7-В класу, класний керівник В.М. Лавренчук; 8-Б класу, класний керівник А.М. Дрозд; 8-В класу, класний керівник А.П. Пастухова; 10- А класу, класний керівник О.В. Кудирко. Свіча мільйонів замордованих голодною смертю погасла в далекому 1933. Ми ж з вами можемо запалити свічку тільки для світлої пам’яті, щоб зігрілися душі убієнних голодом та політичними репресіями. Запрошуємо всіх приєднатись завтра до Всеукраїнської акції „Засвіти свічку”, яка відбудеться о 16 годині. Хай кожен запалить свічку пам’яті в знак вшанування невинно замученого голодом українського народу.

     

     



    28.11.2020 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ