Новини

    Тиждень англійської мови продовжується.

    Сьогодні 27 січня учні 5-б знайомилися з традиціями святкування в різних англомовних країнах. Вони підготували презентації про весняні свята в Британії, Різдво, День Святого Валентина. З задоволенням діти дивились мультфільм про історію святкування Дня Подяки. Учні співали вже відомі пісні та вивчали нові.



    Учні 7-В класу провели віртуальну подорож до Лондона, пригадали назви відомих місць британської столиці та зіграли у популярну гру "Snakes and Ladders", використовуючи країнознавчий матеріал теми. Учні показали, що дійсно знають, чому London is the capital of Great Britain.

    Жодна дитина не уявляє свого життя без мультфільмів. Діти знають імена всіх героїв і можуть розповісти все про їх пригоди. Тому, в рамках тижня англійської мови, до учнів  ОЗО «НВК "ЗЗСО I -lll ст.- гімназія №2"» початкових класів  завітали герої їх улюблених мультфільмів.Вони розповідали смішні історії, розважали своїх маленьких глядачів. Малюки з задоволенням танцювали та співали пісні.



    27.01.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ