Новини

    День безпечного Інтернету

    9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».



    Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.

    Завдяки Інтернету діти та підлітки шукають необхідну інформацію для занять, переглядають пошту, спілкуються з іншими користувачами Інтернету. Інтернет-технології стали природною складовою життя дітей і сучасної молоді. Комп’ютер є не тільки розвагою, але й засобом спілкування, самовираження та розвитку особистості.

    9 лютого в ОЗО «НВК «ЗЗСО I-III ст.-гімназія №2»» із нагоди Дня безпечного Інтернету серед учнів 6-Б та 8-А класів була проведена  презентація  малюнків «Правила безпечного користування Інтернетом».

    Учні 9-А класу взяли участь в брейн-рингі «Безпека в Інтернеті» та перегляді відеоролику про безпечність користування Інтернетом.

    Всі бажаючі мали змогу виконати інтерактивні завдання з комп’ютерної та інтернет-грамотності.

    Також в рамках Дня безпечного інтернету на уроках інформатики були проведені бесіди, на яких діти із задоволенням поділилися своїми інтернет-історіями, які їх навчили бути обережними під час роботи в Інтернеті.




    09.02.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ