Новини

    Тиждень природничих наук

    З 15.03 по 19.03 в ОЗО "НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.-гімназія №2"" м.Гнівані проходить тиждень природних наук , метою якого є популяризація природних дисциплін, підвищення еколокологічної культури, відповідальності та формування вмінь презентувати свої здібності.



    Тиждень розпочала Дрозд Алла Миколаївна разом з учнями 8-Б гімназійного класу, провівши онлайн-вікторину "Фізика навколо нас".

     

     Долучилася до проведення тижня Розгонюк О.В., яка провела онлайн-вікторину в 6-А класі "Ми і світ природи", під час якої діти продемонстрували свої знання та кмітливість і дізналися для себе багато  цікавого.

     

     

     

    Онлайн-дебати "Е-числа необхідні для виробництва продуктів харчування" пройшли дуже весело та цікаво . У  дебатах  брали участь дві команди під керівництвом учителя Розгонюк О.В. Лавренчук Анна, Коваленко Марина, Ігнатова Світлана, Платова Олександра, Семчук Дар'я та Горобець Софія  продемонстрували свої глибокі знання даної теми, показали свої ораторські здібності та вміння переконувати. Даний захід приніс усім  море позитиву та гарних емоції.

     



    15.03.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ