Новини

    Ігровий урок «Колегія Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України»

    В рамках предметного Тижня природничих наук ОЗО "НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів- гімназія №2»" м. Гнівані вчителем географії та біології Добачевською М. П. 16.03.21.р. проведено відкритий урок з географії у 9-Б класі на тему «Машинобудування світу», ігровий урок (форма нарада) у 9-Б класі «Колегія Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України».



    Мета: обговорити стан основних галузей машинобудування України, розглянути світові аналоги машинобудівного виробництва у світі; ознайомитись з найбільшими країнами – виробниками та міжнародними брендами машинобудівної галузі; закріпити знання учнів по м/б України, дізнатись про головні виробництва м/б світу і особливості їх розміщення , знати найбільші країни-виробники продукції машинобудування.
    Учні 9-Б класу проявили високий рівень знань та навичок з географії, отримали високі бали та задоволення від проведеного уроку в ігровій формі.
     
     
     
     


    17.03.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ