Новини

    Заголовок новини

    Тиждень природничих наук дає змогу підвищити інтерес школярів до знань через різні форми організації колективної пізнавальної діяльності, в основі якої лежить активна творчість і співпраця між учителем і учнями в навчанні й спілкуванні.



    Географією захоплювались у сиву давнину , популярна вона й тепер. Розкриття таємниць природи морів та суші, в космосі і в надрах нашої планети не обходиться без географічних знань, які допоможуть бути успішними людьми нашого майбутнього.
    17.03.21 на уроках географії ОЗО «НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів- гімназія №2» м. Гнівані у 6-Б, 6-В класах вчителем географії Добачевською М.П. була проведена геовікторина по темах: Гідросфера та Атмосфера. Цікаві питання сприяли популяризації знань з географії, підвищення пізнавального інтересу учнів до вивчення предмету, та поглибленню знань з географії .
    Найактивнішими були учні 6-Б класу: Гаврилов Володимир, Кардашевська Катя. Найкмітливіші учні 6- В класу були: Авшенюк Даня, Іванюк Володимир, Рогозянська Вікторія, Піхота Олександра, Чорна Оля, Свинарчук Настя.
    На уроках біології 17.03.21 ОЗО «НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів- гімназія №2» м. Гнівані у 6-Б та 6- В класах учителем Добачевською М.П під час вивчення теми Покритонасінні рослини з великим задоволенням учні відгадували загадки про різноманіття покритонасінних рослин, особливості будови та розвитку, що сприятиме закріпленню і поглибленню знань учнів .
    Найактивнішими розгадувачами біологічних загадок були такі учні 6-В клас: Швець Оля, Авшенюк Даня, Козоріз Андрій, Рогозянська Вікторія; 6-Б клас : Захарчук Яна і Діана, Кардашевська Катя, Кушнір Максим.
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     


    17.03.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ