Новини

    МО вчителів освітньої галузі «Природознавство»

    14.04.21 року в ОЗО "НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.-гімназія №2"" м.Гнівані відбулося засідання методичного об’єднання вчителів освітньої галузі «Природознавство» (керівник Розгонюк О.В.).
    Природничі науки змінюють наше життя та є важливими для сталого розвитку країни, для виховання компетентного випускника.


    Стрімкий розвиток науки, техніки, зміна поглядів і цінностей спонукають педагогів цієї галузі завжди йти в ногу з часом і вимогами сьогодення.
    Учителі Кравчеко І.Є., Бабійчук Т.В., Снігур А.О.,Ткачук М.В., Дрозд А.М., Розгонюк О.В., Швець Г.А., Чернова Г.В., Добачевська М.П. обмінялися досвідом вирішення проблем, які виникають під час дистанційного навчання, проаналізували Тиждень природничих наук, обговорили способи й можливості мотивації здобувачів освіти під час онлайн-уроків, методи й форми роботи при підготовці до ЗНО 2021 в умовах сьогодення.
    Дуже цікаво презентувала свою роботу вчителька географії та біології Чернова Г.В., продемонструвавши можливості використання сайта "Всеосвіта", y межах якого вона використовує електронний журнал, створює власні уроки, тестові та графічні завдання. Кожен учень має особистий кабінет, де може накреслити схему, створити таблицю, пройти тестування. Платформу lerningapps Чернова Г.В. використовує для створення інтерактивних і мультимедійних навчальних вправ, а для візуалізації матеріалу на уроках працює з онлайн-дошками Padlet та Lino, які дозволяють завантажувати власні файли та зображення. Робота учнів в освітніх вебквестах- це останнє нововедення в навчальний процес, яке дозволяє правильно опрацьовувати та шукати інформацію. Головною платформою для створення таких квест-кімнат є Learnis - чудовий інструмент дистанційної освіти.
    Отож, можна впевнено сказати, що педагоги ОЗО "НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.-гімназія №2"" м.Гнівані не витрачають часу даремно, а наполегливо працюють, вивчаючи нові онлайн-технології.
    Наприкінці засідання досвідчена вчителька географії Добачевська М.П. сказала, що ще рік назад вона й подумати не могла, як можна креативно, цікаво учням і вчителям віртуально працювати.
     
     
     
     


    15.04.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ