Новини

    Науково-практична конференція

    16 грудня цього року в Києві відбулась VІ Всеукраїнська науково-практична конференція із міжнародною участю на тему "Практична реалізація ідей та методики козацької педагогіки в освітньому просторі України", учасниками якої були вихованці гуртків "Джура" та "Історичне краєзнавство" під керівництвом Коваля О.І.. 



    Учні під керівництвом вчителів підготували доповіді про спільну роботу із реалізації методики козацької педагогіки. Сімнадцятий рік діє Школа козацького гарту імені Данила Нечая вихованцями якої є учні нашої школи. Вони є бажаними гостями на всіх патріотичних заходах. Також було організовано вишкільний табір "Хоминська Січ". Вихованці гуртка "Джура" та краєзнавці належать до дитячої обласної організації "Молода Подільська Січ", яка проводить ряд заходів із відродження та примноження козацьких традицій в умовах російської агресії.

    На конференції була презентована наукова робота Герасимчук Яни "Події Національно-визвольної війни під проводом Б.Хмельницького на Вінниччині".

    Учасники обмінялись досвідом роботи. 

     



    20.12.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ