Новини

    Засідання педагогічної ради

    04 січня 2022 року в ОЗО "НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.-гімназія 2"" м.Гнівані відбулося засідання педагогічної ради.



    Під час засідання було розглянуто такі питання:

    1. Соціально-активна діяльність класного керівника. Роль особистості класного керівника у формуванні комплексу навичок соціальної компетентності як базису життєдіяльності людини (Демчук О.Б., заступник директора з виховної роботи).

    2. Формування патріотичних та громадянських якостей, морально-етичних принципів особистості в умовах Нової української школи (Балинська В.А., заступник директора з навчально-виховної роботи).

    3. Про затвердження Графіка підвищення кваліфікації педагогічних працівників (Бабійчук Т.В., заступник директора з навчально-виховної роботи).

    4. Про схвалення Кодексу безпечного освітнього середовища опорного закладу освіти "Навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст.-гімназія 2"" Гніванської міської ради Вінницької області (Кришталь О.М., соціальний педагог).

    Педагоги поділилися досвідом своєї роботи з формування соціальної компетентності учнів, патріотичних та громадянських якостей.

    Виступ соціального педагога доповнила психолог Чорна Т.О., яка ознайомила присутніх із результатами внутрішнього моніторингу "Забезпечення в школі безпечного освітнього середовища, вільного від насильства та булінгу (цькування)".



    05.01.2022 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ