Новини

    Звіт за Тиждень безпечного Інтернету

    З 06.02.2023 року по 10.02.2023 року в ліцеї №2 Гніванської міської ради проходив Тиждень безпечного Інтернету



    В рамках Тижня безпечного Інтернету було проведено ряд заходів.

    06.02.2023

    Учні 6-А та 5-А класу  взяли участь у таких заходах: "Ми дбаємо про безпеку" розмальовки та Інформаційно-практичне заняття "Безпека в інтернеті" (Вчитель інформатики Подудало Т.П). Основною метою заходів є інформування учнів про відповідальне і безпечне використання Інтернету.

    Учні 3 -Б кл. (кл. керівник Кіт І.І.) ліцею #2 Гніванської міської ради виготовили міні-планшети, де пригадали символи інтернету, повторили правила "безпечно-небезпечно" поведінки в мережі, створили власного інтернет користувача, проаналізували один із вебсайтів, переглянули мультфільм.

    07.02.2023

    7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету. Здобувачі освіти 8-А класу ліцею №2 Гніванської міської ради (класний керівник Шутак Т.С.) розширили свої знання про безпечне використання цифрових технологій, пройшовши онлайн-квест "Безпечний Інтернет".

    Учні 5-Б класу в рамках тижня безпеки в Інтернеті взяли участь в естафеті "ІNFO popcorn" плюси і мінуси. (Вчитель інформатики Подудало Т.П.) Даний захід вдало поєднав ігрові і навчальні моменти, що сприяло розвитку пізнавальної активності, творчих здібностей учнів на уроках інформатики.

    В рамках Тижня безпечного Інтернету учні ліцею 2 Гніванської міської ради взяли участь у таких заходах: Інтелектуальне шоу "100 до 1" 7-В клас, гра "Морський бій" 8-В та 5-А класи (вчитель інформатики Коваль А.А.), вікторина "Безпечний Інтернет" та виготовлення лепбуку, учні 4-Б класу (вчителі Коваль А.А. та Ясінська Т.В.).

    Основною метою цих заходів є інформування учнів про безпечне використання Інтернету.

    В рамках Тижня безпечного інтернету учні 6-А класу ліцею №2 Гніванської міської ради (класний керівник Чернова Г. В.) пройшли квест "Ми за безпечний Інтернет", на перервах протягом дня учні відвідували різні станції і виконували завдання (вікторина, правила поведінки в інтернеті, ребуси , пазли, емодзі тощо). Весело та пізнавально провели час. Також діти підготували малюнки на відповідну тему. Дякуємо колегам за допомогу у проведенні квесту.

    08.02.2023

    В рамках Тижня безпечного Інтернету учні 4-В класу переглянули відео, створили плакат та взяли участь у вікторині "Безпечний Інтернет" (вчитель Коваль А.А.).

    В ході проведення заняття пригадали правила безпечного використання Інтернету.

     09.02.2023

    Учні 5-В класу в рамках Тижня безпеки в Інтернеті пригадали під час гри "ДоміНУШка" правила безпеки в Інтернеті (Вчитель інформатики Подудало Т.П.).Під час гри діти зрозуміли яким чином ми можемо безпечно переглядати нескінченні обсяги доступної нам інформації та розваг.

    09.02.2023

     

    Учні 6-В класу в рамках тижня безпеки в Інтернеті виконали цікаві завдання: хмара слів, безпечний інтернет, важливі пристрої, планета без інтернету, мобільний телефон шкода чи користь. (Вчитель інформатики Подудало Т.П.). Метою виконання завдань є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій.

     



    14.02.2023 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ