Новини

    Звіт за Тиждень громадянської та історичної галузі

    З 06.02.2023 року по 10.02.2023 року в ліцеї №2 Гніванської міської ради проходив Тиждень громадянської та історичної галузі.



    В рамках Тижня історії було проведено ряд заходів.

    06.02.2023

    Цікава зустріч.

    До нашого ліцею завітали студенти Вінницького педагогічного університету імені М.Коцюбинського із викладачем історії Тучинським В.А.

    Вони зустрілись із Юрчишиною Н.І., родичкою Героя битви під Крутами - Демидом Бурком.

    Також відвідали шкільний музей, на чолі із Вчителем історії Ковалем О.І., де краєзнавці провели тематичну екскурсію "Сторінками української звитяги". 

    Слава ЗСУ.

    Учні ліцею та гуртківці провели акцію пам'яті захисників Донецького аеропорту.

    Гніванчани, які були захисниками аеропорту подарували шкільному музею Державний Прапор України із гаслами і побажаннями, які писали в перерві між боями. Цей цінний експонат є вагомим джерелом історичної пам'яті.

    Слава Україні! 

    08.02.2023

    В рамках Тижня історії проведено:

    презентацію книги "Історія Тиврівщини" О.Коваля і А. Тамтури у 10- А класі (знання про рідний край є вагомим доповненням історії України та сприяють кращій підготовці до ЗНО); тематичну екскурсію в музеї школи для учнів початкових класів; квест "Моє місто-Гнівань". Також проведено краєзнавчу олімпіаду "Моя Вінниччина" серед учнів 5- 8 класів (переможці стануть учасниками наступного етапу олімпіади) та гру

    "Речі розповідають"- у шкільному музеї. Крім того познайомились із авторською фотовиставкою Бегаса Юрія "Україна- серце Світу". 

    09.02.2023

    В рамках Тижня іторії з учнями ліцею було проведено круглий стіл "Історія Української Звитяги" (вчитель історії Коваль О.І.)

    В умовах війни потрібно знати минулі перемоги та поразки і не повторювати помилок. Як ніколи українці одностайні у боротьбі із підступним ворогом.

    Також старшокласниця поділилась історією свого тата, який збив ворожого літака під Донецьком і від нього залишився невеликий уламок.

    Героям України та їхнім родинам тричі Слава!Слава!Слава! Є велика надія, що від московії залишиться лише уламок, як від літака.

    Крім того сьогодні 45 учнів третіх класів провели оригінальну акцію 45 утворивши цифри "45". Оскільки в цьому році нашому закладу виповнюється 45 років.

    Також організовано Пересувну виставку із цікавими матеріалами літопису школи.

    Вітаємо.

    Автор ідеї Коваль О.І.

     12.02.2023

     

    Тиждень історії завершився в неділю проведенням квесту "Гнівань- моє місто" (вчитель Коваль О.І.)



    14.02.2023 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ