Новини

    Всеукраїнські ліги "Пліч-о-пліч"

    З метою розвитку масового спорту, розвитку інноваційних підходів до залучення учнів та учениць до рухової активності та спорту учні 4-Б кл. (кл.керівник Кіт І.І.) у межах проєкту "Пліч-о-пліч" відпрацьовували техніку ведення та передачі м'яча у мініфутболі.

    Відбулися тренування для учнів 5 класів з баскетболу. Відпрацьовували ведення м'яча. Розвивали силові якості дітей: швидкість, спритність (Бушинська Т.Л.).

    Під час тренування з баскетболу учні 6-х класів вдосконалювали техніку пересування та ловіння м'яча. Розвивали витривалість,влучність (Дунда В. Б.)

    Рух- це життя. Для збереження здоров'я немає нічого кращого, ніж заняття спортом. Тому, у межах Всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч" , здобувачі осііти 4-В класу (кл.керівник Н.С. Оніщук) взяли участь в спортивних заходах з елементами баскетболу та волейболу.

    В рамках проєкту "Пліч-о-пліч" Дунда В.Б. ознайомив учнів 2-А класу з правилами баскетболу; вправлялись у веденні м'яча під час гри у футбол, грали в гру "Хто швидше" мета якої - підготовка до командних спортивних ігор.





    31.01.2024 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ