Новини

    Акція "Чисте довкілля"

    У квітні-травні традиційно проводиться акція "Чисте довкілля". Працівники закладів освіти разом з учнями та вихованцями активно долучилися до наймасштабнішого прибирання та озелення країни.



    Учні 7-А класу (класний керівник Чернова Г.В.) ліцею №2 Гніванської міської ради в межах щорічної акції "Чисте довкілля" влаштували екологічний «десант» до лісу, де прибирали сміття, пластиковий, скляний та інший непотріб, що його всюди, як не прикро, викидають їхні дорослі земляки. Збережемо наше місто чистим!

    Учні 10-А класу зібрали пластикові пляшки біля території ліцею та допомогли працівникам сортувальної станції в прибиранні та сортуванні біля контейнера для збору відходів з пластику.

    Здобувачі освіти 5-Б класу (класний керівник Бегус О.Я) долучилися до щорічної акції " Чисте довкілля". Учні влаштували прибирання шкільного подвір'я. На уроці розвитку зв'язного мовлення створювали твір-роздум на тему: "Як зробити моє місто безвідходним".

     



    23.04.2024 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ