Новини

    День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи

    26 квітня - День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи, однієї з найстрашніших катастроф за всю історію ядерної енергетики. 26 квітня 2024 року відзначаються 38-мі роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці.

     



    З метою ознайомлення учнів з подіями чорнобильської катастрофи та її наслідками, розвитку інтересу до минулих подій нашої Батьківщини, вихованні почуття відповідальності за свої вчинки, педагог-організатор (Маруневич В.С.) із здобувачами освіти 4-А класу працювали над проєктом "Квіти Відродження". На трояндах діти написали свої побажання і мрії про те, якою буде Чорнобильська зона через декілька десятиліть. Учні виготовили буклети "Пам'ятай про Чорнобиль! Думай про майбутнє!", і залишили собі пам'ятку про цей день.

    Учні 7-А (класний керівник Чернова Г.В.) згадали трагічні сторінки історії нашої країни, переглянули презентацію, відео "Невідомі факти про Чорнобильську трагедію" та підготували малюнки на дану тематику. Пам'ятаємо!

     



    26.04.2024 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ