Новини

    Збори батьків майбутніх першокласників

       27 лютого 2020 року НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – гімназія 2» м.Гнівані  відкрила свої двері для гостей – батьків малят, які першого вересня 2020 року підуть до перших класів Нової української школи. Проведено перші батьківські збори.

     



       Директор НВК Бондарчук І.К.  проінформувала батьків про те, що початок навчання у школі – це завжди переламний момент у житті дитини. Змінюється  її місце в системі суспільних відносин, це перехід  до нового способу життя і умов діяльності, до нових умов в суспільстві, нових взаємовідносин з однолітками і дорослими. Наголосила, що дуже важливо, щоб дитина була готова до цих змін, до навчання у школі. Ірина Казимирівна розповіла батькам про роботу НВК, його успіхи, проекти, що вже відбулися, та тими, що чекають  попереду. 

      Заступник з навчально-виховної роботи Бабійчук Т.В. ознайомила батьків з Концепцією «Нової української школи»: структурою школи, метою і ключовими компетентностями , педагогікою партнераства .

        Заступник з виховної роботи Балинська В.А. презентувала батькам символіку НВК, виховні проекти, акції до яких долучаються учні. 

         У ході зборів дирекція НВК познайомила батьків з учителями початкових класів Міляновською  О.В., Кіт І.І., Оніщук Н.С. Учителі надали поради щодо адаптації дітей у 1 класі.  Також педагоги детально зупинилися на ключових моментах реформи й основних аспектах  Нової української школи, розповіли про принципи організації навчання в НУШ: проведення ранкових зустрічей, органіацію інтегрованого навчання, облаштування освітнього середовища в класі тощо.

         Педагоги через систему ігрових та тренінгових вправ продемонстрували батькам зміни в організації освітнього процесу, що відбудуться під час переходу дитини із закладу дошкільної освіти до школи; відповіли на запитання, що цікавили батьків; намагалися налагодити контакти та створити позитивну взаємодію, порозуміння

        Батьківські збори пройшли цікаво та змістовно. Батьки висловили подяку за отриману інформацію, поради, відповіді на запитання.

        На завершення, батьки оглянули класні кімнати у яких створенні комфортні умови для навчання та виховання їхніх дітей.

     

     

     

     

     

     

     



    01.03.2020 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ