Новини

    Пам’яті Шевченка

     

    Тарас Шевченко.  Його ім’я стало символом України. Його називають провісником  нового життя, народним пророком, титаном духу, який уболівав за долю рідного народу, тому й залишив нащадкам духовний заповіт, що передається із покоління в покоління, від роду до роду. 

     



    У рамках святкування 206-ої річниці з  дня народження Тараса Шевченка, з метою популяризації його творчої спадщини, активізації патріотичного виховання, пов’язаного з іменем видатного митця, у НВК "ЗШ І-ІІІ ст.-гімназія №2" з 02.03.2020 р. розпочався декадник, присвячений Великому Кобзарю.

    Шкільним бібліотекарем Омельяновою Т.Г. та класним керівником 2(6)-Б класу Омельяновою А.В. було проведено літературно-бібліотечну вікторину «Незвіданий Шевченко». Учні прослухали розповідь шкільного бібліотекаря , переглянули відеоролики про маловідомі сторінки життя Великого митця та взяли активну участь в інтерактивній вікторині.

    З учнями 9-А класу (класний керівник Розгонюк О.В.) було проведено виховну годину у форматі усного журналу "Т.Г.Шевченко як політичний діяч".

    Платова С.О., класний керівник 4(8)-Б класу, разом зі своїми вихованцями провела усний журнал "Сторінками життя Т.Г.Шеченка".


     

     



    02.03.2020 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ