Новини

    Місячник Цивільного захисту

    В ОЗО «НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст.-гімназія №2»» м.Гнівані з 18 вересня по 18 жовтня проходив Місячник Цивільного захисту.



       Упродовж Місячника класними керівниками та вчителями–предметниками  була проведена значна роз’яснювальна робота з пропаганди здорового, активного способу життя,  необхідності виконання обмежувально-карантинних заходів щодо запобігання виникнення та розповсюдження коронавірусу SARS-CoV-2, розʼяснення державної політики, спрямованої на гарантування безпеки та захисту населення й територій, матеріальних і культурних цінностей, довкілля від негативних наслідків надзвичайних ситуацій, їх попередження.
          Зі здобувачами освіти було проведено бесіди, вікторини, години спілкування, віртуальні екскурсії з висвітленням даних питань.
     
     
     
     
     
     
     
     
          Шкільним психологом Т.О.Чорною з педагогами НВК проведенно тренінг «Дії населення в екстремальних умовах та нестандартних ситуаціях»; медичним працівником С.В.Зеленчук були дані рекомендації щодо профілактики захворювання на COVID-19 «Короновірус: профілактика інфікування і поширення».
     
     
     


    18.10.2020 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ