Новини

    Участь у Всеукраїнській науковій конференції.

      Вихованці гуртка «Джура» систематично захищають наукові дослідження на різних платформах. В листопаді цього року у Миколаєві відбулась XI Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників», учасницями якої були Стужук Аліна та Герасимчук Яна. Вони перемогли у обласному конкурсі учнівських робіт та отримали право захисту на Всеукраїнській конференції. 

     



    Герасимчук Яна захищала дослідження у номінації «Етнографія» на тему «Легенди виникнення Гнівані». Оскільки конференція відбувалася в онлайн-режимі, то учні та члени журі мали можливість слухати, опонувати, задавати запитання та сперечатись, що було на користь усім, особливо історичній науці.

    Стужук Аліна презентувала роботу у номінації «Музейна справа» з історії боротьби Української Повстанської Армії на Вінниччині на тему «Невідомий Іван Трейко» про отамана генерала-хорунжого, який народився в Сестринівці і загинув біля Новограда-Волинського.

    Їх готував учитель історії та керівник гуртків Коваль Олександр Іванович.

     



    22.11.2020 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ