Новини

    Подумай про майбутнє – обери життя!

    1 грудня – це день, який згадується із внутрішнім тремтінням. Саме 1 грудня Світ закликає не забувати про грізну небезпеку, яка може чатувати кожного: синдром набутого імунодефіциту - СНІД. На жаль, люди не завжди розуміють, що їхнє здоров’я у їхніх руках і піклуватися про нього потрібно самим.



    1 грудня в опорному закладі освіти проходила акція «Молодь проти СНІДу». В фойє навчального закладу створено інформаційний стенд «Подумай про майбутнє – обери життя», який за допомогою інформаційних буклетів «Тобі варто про це знати», «Захисти себе від ВІЛ/СНІД», «Наркотикам – ні, обирай життя» закликає усіх пам’ятати, що здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах – найкращі методи профілактики СНІДу.На дереві, яке є символом життя, здобувачі освіти розмістили «червоні стрічки», які є світовим символом руху боротьби з епідемією ВІЛ-СНІДу.

    Серед учнів 10-х класів було проведено анонімне анкетування щодо обізнаності учнівської молоді з питань ВІЛ/СНІДу.

    Подібні заходи допомагають нам усвідомлювати глобальність даної проблеми та пам’ятати, що загроза не така далека, як нам здається на перший погляд. Тому, не будьте байдужими, якщо ВІЛ-інфікована людина трапилася на вашому шляху - не відвертайтеся, простягніть руку допомоги, бо загальна біда завжди відступає коли боротися разом.

     



    01.12.2020 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ