Новини

    Ми проти насилля

    В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» з 23 по 27 листопада 2020 року в ОЗО «НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів-гімназія №2»» був проведений Тиждень захисту дітей «Ми проти насилля».



    Проведено низку тематичних виховних заходів, психологічних тренінгів, які сприяють не лише залученню учнів до участі в заходах, а й формують переконання, що насиллям над іншою особистістю не досягнеш успіху, не реалізуєш своєї мети, не завоюєш довіру та повагу людей.

    Щоб привернути увагу до проблеми насилля та об'єднати наші зусилля у боротьбі проти нього, учні 1, 5-7-х класів опорного закладу освіти взяли участь у виставці малюнків на тему «Світ без насильства очима дітей!».

    Учні 8-10-х класів приєдналися до акції проти насильства «Синя стрічка». Відомо, що синя стрічка символізує синці на дитячому тілі та водночас синій колір служить постійним нагадуванням про те, що необхідно боротися з насильством. Для кращого візуального сприйняття акції працівники соціально-психологічної служби підготували символічні сині стрічки, які прикріплювали учням, котрі брали участь у заході.

    З метою привернення уваги до актуальних для сьогодення проблем подолання насильства, соціальним педагогом О.М.Кришталь та практичним психологом Чорною Т.О. були проведені години спілкування для учнів «Життя - найдорожча цінність», «Вчимося захищати себе від насильства» та «Зупини насильство! Захисти себе» з переглядом відеопрезентацій та обговоренням соціальних роликів.

    Круглий стіл «Мій улюблений світ - без насильства» спільно з інспектором Гніванського ВП Шаповалюком А.М. та фахівцем із соціальної роботи Гніванської міської ради Яворською М.І. відбувся 23 листопада. Андрій Миколайович та Марія Іванівна поділилися власним досвідом роботи з різними категоріями населення, які постраждали від насильницьких дій, а також ознайомили учасників круглого столу з методами розв’язання проблем постраждалих і корекційної роботи з кривдниками.

     



    01.12.2020 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ