Новини

    Запобігти. Врятувати. Допомогти.

    До учнів опорного закладу освіти «Навчально-виховний комплекс «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – гімназія №2» м. Гнівань завітали працівники сектору забезпечення заходів з поширення надзвичайних ситуацій у Тиврівському районі центру забезпечення діяльності головного управління ДСНС у Вінницькій області .



    Начальник сектору ЗЗ з ПНС старший лейтенант Д.О.Заворотний, фахівець сектору ЗЗ з ПНС лейтенант В.А.Рудик провели бесіду з учнями щодо основних причин виникнення пожеж, дій при виникненні пожежі, ще раз нагадали правила користування електричними нагрівальними засобами, правилами користування твердопаливними печами.

    Рятувальники звернулися до здобувачів освіти з проханням не виходити на тонку кригу, а тим паче бавитися на річках та озерах. Аби уникнути виникнення нещасних випадків на водоймах фахівці ДСНС нагадали здобувачам освіти правила перебування на кризі.



    07.12.2020 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ