Новини

    Понад сурмами вічність у сурми сурмить

    29 січня День подвигу Героїв Крут – це день національної ідеї, ідеї єдності і сили Української Держави! 



     З метою вшанування пам’яті молодих захисників Української Народної Республіки, які власною кров’ю вписали героїчну сторінку в історію українського визвольного руху в ОЗО « НВК ‘’ЗЗСО І-ІІІ ст.- гімназія №2 ‘’» м. Гнівані було висвітлено експозицію «Подвиг героїв духу і чину». Учні 5-В класу, класний керівник В.В. Брицова, підготували літературну композицію «Крути наш біль, наша пам'ять», розповівши про патріотичний подвиг київських студентів, про хронологією подій битви під Крутами, підтверджуючи свою розповідь змістовною і цікавою патріотичною поезією.

    Для учнів 10-А класу доречним і захоплюючим став перегляд фрагменту відеофільму «Крути 1918». Учитель історії В.В. Брицова наголосила ,що Крути увійшли в історію України як символ національної честі та гідності, оскільки юні хлопці поклали свої голови для кращого життя нащадків.

    Минуть роки , століття, та пам'ять про юнаків – героїв не згине повік. Вона світитиме не тільки українцям, а всім тим, хто готовий покласти своє життя в ім’я Батьківщині. Бережімо у наших серцях пам'ять про тих, хто боровся і бореться за нашу свободу і незалежність.



    31.01.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ