Новини

    У її імені барви України

    Леся  Українка… Це  ніжне  й  дзвінке  ім’я належить до найвеличніших  імен  нашого  народу. З нагоди 150-річчя від дня народження поетеси 25 лютого в затишній  літературній кав’ярні зібралися шанувальники її творчості.



    Розпочавши захід, Григорук Н.Д., учитель української мови та літератури, наголосила на тому, що Леся Українка була  людиною  виняткової  чесності й  принциповості, правдивості, душевної  краси й  великої  сили волі. 

    Спогади Лесі Українки, роль якої виконувала учениця 10-А класу Ігнатова Світлана, перепліталися з її поезіями та тихою музикою фортепіано.

    Учні (Лясота Кіра, Шаповалова Тетяна, Лобань Ілона, Вишкварка Анастасія, Станіслав Максим, Горобець Софія, Моцінська Єлизавета, Петрук Адріан, Мосендз Діана) читали твори поетеси на різну тематику.

    Учитель історії Коваль О.І. виконав ліричний романс, який присвятив і пам'яті Лесі Українки, і усім присутнім у кав'ярні.

    Захід пройшов у спокійній та дружній атмосфері. Усі присутні насолодилися прекрасним поетичним словом чарівної жінки, життя якої було піснею.

     



    25.02.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ