Новини

    Інформаційна злива "Зародження та розвиток фізики як науки"

    Сучасний науково-технічний прогрес органічно пов’язаний із фізикою. Теорії та методики цієї науки більшою мірою використовують в астрономії, хімії, біології, географії, геології та інших науках. Теорія відносності і квантова механіка пояснили ряд явищ у Всесвіті. Метод мічених атомів застосовують для вивчення хімічних реакцій. Молекулярна та атомна фізика входять до різних галузей біологічної науки тощо. Досягнення фізики широко застосовуються в ядерній енергетиці, ракетній і напівпровідниковій, обчислювальній і контрольно-вимірювальній техніці, автоматиці й телемеханіці.



    Усім цим здобуткам передував довгий, тернистий і не завжди правильний шлях.
    Саме це й доводив захід "Інформаційна злива "Зародження та розвиток фізики як науки"", підготований і проведений вчителем фізики І.Є.Кравченко разом з учнями 10-Б класу ОЗО "НВК "ЗЗСО І-ІІІ ступенів-гімназія №2"" м.Гнівані.
    Під час "зливи" десятикласники поповнили свій багаж знань цікавими фактами, іменами видатних учених, історіями великих відкриттів.
    ...А ЧОМУ ПІД ПАРАСОЛЬКАМИ? ХТО ВІДГАДАЄ?


    17.03.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ