Новини

    Створення власних мемів

     Подекуди під час уроків вчитель зустрічається із проблемою низької зацікавленості учнями навчальним матеріалом.  Одним із ефективних засобів для вирішення цієї проблеми є інтернет-меми - будь-яка дотепна коротка інформація іронічного характеру, яка відтворює певне ставлення до певних подій чи обставин. 



      Найпопулярнішими є інтернет-меми у форматі зображення із влучним жартівливим текстовим поясненням.  З нагоди 1 квітня – міжнародного дня сміху, учні 7 – А та 7 – В класів ОЗО «НВК ‘’ЗЗСО І-ІІІ ст.- гімназія №2 ‘’» м. Гнівані отримали завдання від вчителя біології Г.В. Чернової створити власні меми, героями яких повинні стати тварини, а тема, що має бути розкрита -  школа та навчання. При цьому учні прокачали і свої знання та вміння з інформатики, використавши в роботі програми Meme Generator,  MakeMeme та ImgFlip. Запрошуємо вас оцінити креативність наших учнів!  Намагайтеся в житті знаходити смішні моменти у будь-якій ситуації. Частіше спілкуйтеся з веселими та життєрадісними людьми, адже їх гумор та посмішка запалює оточуючих гарним настроєм!

     

     



    01.04.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ