Новини

    Онлайн-засідання педагогічної ради

    Онлайн-засідання педагогічної ради. В опорному закладі освіти «Навчально-виховний комплекс “Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – гімназія №2”» Гніванської міської ради Вінницької області з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, відбулося засідання педагогічної ради за допомогою сервісу Google Meet. На засіданні було розглянуто тематичні питання: «Розвиток творчої особистості здобувачів освіти в сучасному освітньому просторі закладу загальної середньої освіти» , «Превентивна освіта та виховання: рефлексія проблем, досвіду, перспектив".



    В.А.Балинська, заступник директора з навчально-виховної роботи, у своїй доповіді з першого питання звернула увагу присутніх на те, що сьогодні першочергове завдання освітнього закладу – створення освітнього середовища для творчо розвиненої особистості. Освітній процес має бути спрямований не тільки на набуття здобувачами освіти певних знань та вмінь, формування у них інтересів і здібностей до певної діяльності, а й на підготовку учнів до вибору професії, трудової діяльності тощо. Класні керівники, учителі-предметники Н.О.Дембовська, Р.С.Юкало, Н.О.Вінер, А.П.Грабар, В.Я.Ніколішена, Н.І.Юрчишина, О.А.Богацька (педагог-організатор), М.О.Швець (вихователь групи подовженого дня) - поділилися з колегами досвідом щодо використання дидактичних аспектів з розвитку творчої особистості здобувачів освіти в сучасному освітньому просторі. Під час обговорення питання «Превентивна освіта та виховання: рефлексія проблем, досвіду, перспектив», В.А.Балинська актуалізувала знання педагогів з проблеми превентивної освіти та спрямувала на поглиблене розуміння її пріоритетів і завдань. Соціальний педагог О.М.Кришталь, презентувала присутнім практичні заходи щодо реалізації превентивного підходу серед здобувачів освіти в освітньому процесі. Практичний психолог Т.О.Чорна детально проаналізувала моніторингові дослідження з учнями за анкетами «Система цінностей учнів», за анкетами до батьків «Ми та наші діти», а також анкетування педагогічних працівників про стан превентивної освіти в класних колективах. Класні керівники А.В.Омельянова, А.А.Коваль поділися досвідом щодо особистісного захисту здобувачів освіти в ситуаціях, пов'язаних з ризиком вживання алкоголю. До обговорення тематичних питань активно долучилися педагогічні колективи шкіл опорного закладу освіти. Засідання педагогічної ради було актуальним та цікавим.



    02.04.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ