Новини

    «Моя майбутня професія»

    Тиждень предметів освітньої галузі «Технології»
    З 05.04 по 09.04 в ОЗО "НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.-гімназія №2"" м.Гнівані проходить тиждень предметів освітньої галузі «Технології», головною метою якої є підготовка учнів до самостійної трудової діяльності, розвиток і виховання широко освіченої, культурної, творчої й ініціативної особистості, сприяння підготовці учнів до активної участі в житті суспільства, в організації та роботі трудових колективів і в сім’ї, як основному осередку суспільства.


    Вибір професії — це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, перед суспільством, та найголовніше — перед собою. І тут найважливіше — не схибити. Тому вчителем трудового навчання Троян О.В. було проведено з учнями 6-11 класів профорієнтаційну роботу. Здобувачі освіти переглянули презентації на теми: «Світ професій і твій вибір», «Професії майбутнього», найактивніші учні прийняли участь у челенджі «Моя майбутня професія».

     



    08.04.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ