Новини

    Засідання МО вчителів освітньої галузі "Мови та літератури"

     12 квітня відбулося чергове засідання шкільного методичного об"єднання вчителів освітньої галузі "Мови та літератури"(англійська мова, німецька мова, польська мова). 



     Платова С.О., Барткова В.Я. поділилися досвідом підготовки учнів до ЗНО в умовах дистанційного навчання. Лавренчук В.М. ознайомила членів методичного об"єднання з новою освітньою платформою "Особистий кабінет вчителя " на ВШО, з умовами реєстрації на ній та використанням навчального матеріалу.  Також вчителі опрацювали методичні рекомендації щодо ведення записів у класних журналах 3-4 класів (НУШ). Ключовим питанням засідання було обговорення проведення уроків іноземної мови в умовах дистанційного навчання. Вчителі поділилися досвідом використання різних онлайн- ресурсів, які використовують для підготовки та проведення своїх уроків. Сирота Р.П. і Григорчук Я.Б. продемонстрували розроблений урок англійської мови у 6 класі з теми "Food". Лавренчук В.М. розповіла про переваги створення та виконання тестів на освітній платформі "На урок". Лєнік О.М. ознайомила колег з безкоштовним сервером" EDpuzzle", який викорстовує для створення відеофрагментів з аудіо та текстовими нотатками, запитаннями і завданнями. Використання цих завдань дає можливість вчителю ефективно проводити уроки розвитку навичок сприйняття на слух. Всі члени методичного об"єднання висловили свої думки щодо переваг та недоліків дистанційного навчання.



    12.04.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ