Новини

    Презентація " Україна - космічна держава"

    12 квітня в Україні святкують День працівників ракетно-космічної галузі та Міжнародний день авіації та космонавтики, присвячений першому польоту людини в космос.
    12 квітня 1961 року Юрій Гагарін здійснив перший орбітальний обліт планети Земля.


    З цієї нагоди вчитель географії Г.В. Чернова познайомила учнів 7 А класу ОЗО "НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.-гімназія №2"" м.Гнівані з презентацією " Україна - космічна держава". Учні мали змогу переглянути сторінки історії розвитку космічних досліджень в нашій країні, познайомитися із провідними вченими, розробниками та космонавтами тощо. Також учні переглянули відео - фрагменти із життєвого шляху першого і поки єдиного космонавта незалежної України Л. К. Каденюка та життя астронавтів на космічних станціях. Учні ж 6-А класу також переглянули презентацію та здійснили віртуальну подорож до музею авіації в м. Житомир.
    Враховуючи ризики, фізичні та інтелектуальні навантаження, гігантську працю і безпрецедентну самовідданість всіх, хто створював для нашого людства цю сміливу можливість підкорювати космос, хотілося б побажати в цей День всім нам спокою і впевненості. Досягнувши космосу ми лише зробили ще один крок, а скільки їх буде ще?
     
     
     
     
     
     
     
     


    12.04.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ