Новини

    МО вчителів освітньої галузі "Здоров'я і фізична культура"

    15.04.2021 р. в ОЗО "НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.- гімназія № 2"" м. Гнівані відбулося засідання методичного об'єднання вчителів освітньої галузі "Здоров'я і фізична культура" (предмети "Основи здоров'я", фізична культура, "Захист України"). Основним питанням, розглянутим на засіданні, було "Робота педагогів в умовах дистанційного навчання".



    Учителі Балинська В.А., Брицова В. В., Дунда В. Б., Бушинська Т.Л., Заєць Ю.В. поділилися досвідом організації дистанційних занять, способами мотивації й оцінювання здобувачів освіти; надали інформацію про сучасні онлайн-ресурси, які допомагають у реалізації креативних задумів проведення сучасного віртуального уроку (Google Classroom, YouTube, Google Drive, Viber, Telegram, Direct в Instagram, Messenger у Facebook, Skype, Zoom та Google Meet). Обговорювали труднощі, які виникають під час дистанційного навчання та шляхи їх вирішення.
    На засіданні методичного об'єднання виступила директор освітнього закладу Бондарчук І.К., яка поділилася результатами моніторингу викладання фізичної культури під час дистанційного навчання та власним досвідом підготовки й проведення онлайн-уроків у синхронному та асинхронному режимах. Підсумовуючи роботу методичного об'єднання, наголосила, що процес організації дистанційної освіти залежить від вчителя, його інтелектуальних здібностей і творчості, бажання вчитися та вчити по-новому, експериментувати.
    Учителі-предметники підтримали думку керівника й вирішили продовжувати шукати цікаві методи та способи викладання своїх дисциплін.
     
     
     
     


    19.04.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ