Новини

    ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗЕМЛІ

    У різних країнах світу людей хвилює збереження навколишнього середовища. В цей день кожен житель планети може внести свій маленький вклад у справу захисту та відновлення довкілля.



    Піклуватися про планету потрібно завжди. Дрібниця- вимкнути світло, посадити дерево, здати макалатуру, очистити берег річки. Тисяча людей посадить дерево- от вам і ліс. Мільйон людей закрутить кран, коли чистить зуби- врятує річку від пересихання. Всі звички формуються змалечку. Тому учні 1-В класу ОЗО « НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.- гімназія №2" м. Гнівані разом з класним керівником Оніщук Н.С. , грали екологічну гру " Збережемо планету". Працюючи в читанках- розмальовках, діти дізналися про легені планети- ліс, зрозуміли, що якщо береш у природи, то потрібно і віддавати. На математично- екологічній галявині склали пазли з прикладів, створивши екологічну картинку. Придумали розповідь " Як ми будемо берегти природу". На завершення, виготовили аплікацію- оберіг "Весела Земля". Учні класу долучилися до акції " Посади дерево". Саме такі маленькі справи допомагають планеті.



    22.04.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ