Новини

    День цивільного захисту

    Згідно розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19 січня 2021 року №38 «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2021 рік», наказу департаменту освіти і науки Вінницької ОДА «Про забезпечення заходів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності здобувачів та працівників закладів освіти у 2021 році», наказу відділу освіти Гніванської міської ради від 17 лютого 2021 року №18 «Про забезпечення заходів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності здобувачів та працівників закладів освіти у 2021 році», плану роботи опорного закладу освіти «Навчально-виховний комплекс «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-гімназія №2»» на 2020-2021 навчальний рік, було проведено «День цивільного захисту» 23 квітня 2021 року.



    Начальником цивільного захисту І.К. Бондарчук було проведено огляд об’єктів для тренувань та навчально-матеріального забезпечення з цивільного захисту, нараду з порядком денним «Про стан Цивільного захисту у ОЗО «НВК«ЗЗСО І-ІІІ ст.-гімназія №2»», завдання педагогічного колективу з проведення Дня цивільного захисту.
    Заступником директора з навчально-виховної роботи І.Є.Кравченко з працівниками закладу освіти було проаналізовано закони та основні директивні документи з цивільного захисту, а саме: Кодекс Цивільного захисту України, Положення про єдину державну систему цивільного захисту (Постанова КМУ від 09.01.2014 р. № 11) зі змінами (Постанова від 06 червня 2018 р. № 450 «Про внесення змін до Положення про єдину державну систему цивільного захисту і Положення про Державну інспекцію ядерного регулювання України»; Порядок здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях (затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ №592 від 26.07.2018р.).
    Проведено Спеціальні об’єктові тренування формувань цивільного захисту на тему: «Дії особового складу невоєнізованих формувань при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій різного характеру».
    На уроках предмету «Основи здоров’я» вчителем В.А.Балинською було розглянуто питання цивільного захисту: надання першої медичної допомоги постраждалим від ураження електричним струмом, у результаті пожежі, від побутових травм; дії за сигналами оповіщення про загрозу виникнення надзвичайної ситуації різного характеру.
    Організовано практичні заняття відповідно вищезгаданим питанням, виставки малюнків та тематичної літератури.
    Класними керівниками проведено виховні години, вікторини, ігрові вправи, комбіновані уроки, екскурсії, бесіди, години спілкування, інсценізації, спортивно-інтелектуальні розваги присвячені питанням пропаганди здорового, активного способу життя та проведення обмежувально-карантинних заходів щодо запобігання виникнення та розповсюдження коронавірусу SARS-CoV-2, а також дій населення в надзвичайних ситуаціях.
     
     
     
     
     
     
     


    28.04.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ