Новини

    З любов’ю до дітей

    14 травня 2021 року працівники соціально-психологічної служби Кришталь О.М. та Чорна Т.О. відвідали Демидівську філію І ступеня опорного закладу освіти «НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів-гімназія №2»» м. Гнівань.



    З метою формування уявлення про творчість, її роль у житті людини, сприяння усвідомленню кожною людиною наявності в собі творчих задатків і необхідність їх розвитку, з учнями закладу освіти було проведено низку корекційно-розвиваючих та тренінгових занять. Учні 1 та 2 класів із задоволенням взяли участь у розвиваючому уроці «З любов’ю до дітей» та інтерактивному занятті «Творчість. Як себе проявити?». Психологічну вправу «Квітка бажань» та тест "Діагностика творчого потенціалу та креативності" провела Тетяна Олексіївна для учнів 3 класу. Ці завдання вчили ставити перед собою цілі, збагачувати словниковий запас школярів, створювати позитивний настрій. На завершення тренінгових занять усі діти прийняли участь у веселій руханці.



    18.05.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ