Новини

    Збори батьків майбутніх першокласників

    27 травня 2021 року ОЗО «НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст.-гімназія №2»» м.Гнівані відчинив свої двері для батьків майбутніх першокласників.



     Перед батьками виступила директор навчального закладу Бондарчук І.К., яка ознайомила присутніх з роботою та з перспективами ОЗО «НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст.-гімназія №2»» м.Гнівані , який вирізняється інноваційним підходом до освітнього процесу.

    Заступник директора з навчально–виховної роботи Балинська В.А. ознайомила батьків з питанням відвідування учнями навчального закладу, яке є сьогодні надзвичайно важливим Заступник директора з навчально–виховної роботи Бабійчук Т.В.надала інформацію присутнім про новий Державний стандарт початкової освіти, розповіла про особливості нової української школи.

    Батьки познайомились з учителями, які будуть класними керівниками перших класів: Сускою Т.В.., Поберецькою О.В.,Чорною О.А., які надали їм кваліфіковані поради.



    31.05.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ