Новини

    Козацькому роду, нема переводу

    Напередодні Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці в ОЗО "НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.-гімназія №2"" м.Гнівані для учнів 3-А класу (кл.к. Мисечко Антоніна Андріївна) відбулись козацькі забави,, Козацькому роду, нема переводу''. Діти показували свої знання про життя козацтва, їх побут, традиції, правила, улюблені заняття, а також змагалися в спритності та майстерності, співали, танцювали.



    Діти показували свої знання про життя козацтва, їх побут, традиції, правила, улюблені заняття, а також змагалися в спритності та майстерності, співали, танцювали. Під час ігор,,Як козаки кисіль варили'',,Осідлай коня'',,Як козаки одягались''...діти пройшли випробовування. Найурочистіший момент заходу, який прозвучав з дитячих уст - клятва.Малі козачата присягнулись на вірність Україні і своїй школі.На козацькі забави прийшов полковник українського козацтва Вінницького полку імені Іван Богуна Олександр Іванович Коваль з роєм,, Єдність'' ім. Олександра Вапняра ,привітав козачат гарними словами і заспівав козацьку пісню. Діти пообіцяли гарно навчатись і поважати історію та традиції українського народу.



    11.10.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ