Новини

    Засідання МО вчителів освітньої галузі "Мови та літератури" (англійська, німецька мови)

    27 жовтня відбулося чергове засідання методичного об'єднання вчителів освітньої галузі "Мови та літератури" (англійська, німецька мови). 



    Учителі англійської та німецької мови підвели підсумки проведення І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської та німецької мови, визначили учасників для участі в ІІ етапі.Також учителі обговорили пропозиції щодо заходів для проведення тижня іноземних мов, розподілили обов'язки між членами методичного об'днанння.
    Ще раз обговорили критерії оцінювання на уроках англійської мови та детальніше зупинилися на формувальному оцінюванні здобувачів освіти . Традиційно вчителі поділилися досвідом своєї роботи. Пастухова А.П. провела віртуальну екскурсію по сайтах" Nearpod", "Flipgrid " та "Еdmodo", з якими ознайомилася під час проходження тренінгів, організованими Корпусом Миру. Григорчук Я.Б. розповіла колегам про новітній спосіб організації навчальної діяльності з молодшими здобувачами освіти "Лепбук".Створення власного лепбуку робить процес пізнання захопливим, допомагає краще зрозуміти і запам'ятати матеріал. Трофименко І.М. поділилася  порадами, як зацікавити учнів під час дистанційного навчання, поділилася посиланнями на цікаві та корисні освітні  платформи. Паламарчук Л.А. поділилася досвідом роботи з онлайн-інструментами під час змішаного та дистанційного навчання, ознайомила колег з освітньою платформою "Spellling Training" та "Bookcreator".Після засідання   всі члени методичного об'єднання пройшли тренігове навчання з керівником служби технічної підтримки "Мій клас" Вікторією Крупщенко.

     



    27.10.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ