Новини

    Засідання МО вчителів освітньої галузі "Мови та літератури" (українська мова та література, зарубіжна література)

    28 жовтня відбулося засідання методичного об'єднання вчителів освітньої галузі "Мови та літератури" (українська мова та література, зарубіжна література).



    Засідання було проведено у формі методичного семінару на тему: "Зміни у форматі зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури". Худа Л.Г. розповіла про основні зміни ЗНО, що відбулися протягом останніх років. Учителі розглянули завдання нової форми з української мови, обговорили їх доцільність, складність, можливі способи їх виконання. Окрім цього, педагоги опрацювали ряд методичних питань: формувальне оцінювання здобувачів освіти, робота гуртків, планування тижня української мови та літератури, критерії оцінювання навчальних досягнень учнів, підсумки І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади та Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.Тараса Шевченка.

     



    28.10.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ