Новини

    Засідання методичного об'єднання учителів та асистентів учителів інклюзивного навчання

    28 жовтня в ОЗО "НВК"ЗЗСО І-ІІІ ступенів-гімназія №2" м. Гнівані відбулося засідання методичного об'єднання учителів та асистентів учителів інклюзивного навчання на тему "Сучасний урок з дітьми з особливими освітніми потребами". 



    На засіданні була присутня заступник директора з навчально-виховної роботи Валентина Анатоліївна Балинська, яка ознайомила присутніх з питанням "Формування інклюзивного середовища для дітей з особливими освітніми потребами в закладі освіти". Було розглянуто ряд питань: 1)Нетрадиційні методи навчання. (Оніщук Н.С.), 2) Сучасні методи навчання дітей з особливими освітніми потребами. (Суска Т.В. ), 3) Дистанційне навчання в інклюзивному класі. (Біліченко О.П.). Була розроблена та створена пам'ятка "Дистанційне навчання в інклюзивному класі" , яку отримали всі члени МО по закінченню засідання. Голова методичного об'єднання Оніщук Н.С.



    28.10.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ