Новини

    Засідання педагогічної ради

    29.10.2021 року в опорному закладі освіти «Навчально-виховний комплекс «Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів-гімназія №2» м. Гнівані відбулося засідання педагогічної ради на базі Могилівської філії.

     



    Директор ОЗО Бондарчук І.К. виступила зі вступним словом й оголосила план роботи.

    Про творчу реалізацію психолого-педагогічних механізмів створення ситуації успіху на уроках у початковій школі доповіла Бабійчук Т.В., заступник директора ОЗО з навчально-виховної роботи. Її співдоповідачі: Юрчишина Н.І., Кіт І.І., Григорчук Я.Б., Ясінська Т.В., Бушинська Т.Л. –  поділилися власним досвідом, презентувавши колегам методи, які використовують на своїх уроках.

    Балинська В.А., заступник директора з навчально-виховної роботи, розповіла про формування інклюзивного середовища для дітей з особливими освітніми потребами в закладі освіти. Учителі та асистенти, які працюють в інклюзивних класах (Оніщук Н.С., Суска Т.В., Біліченко О.П.), представили сучасні нетрадиційні методи роботи з дітьми з ООП і розповіли про особливості роботи в таких класах.

    Керівник методичного об’єднання освітньої галузі «Природознавство» Розгонюк О.В.  доповідала про роль цивільного захисту в розвитку ключових компетентностей здобувачів освіти під час занять  на уроках географії, біології, хімії, фізики.

    Про безпечне освітнє середовище (забезпечення здорових, безпечних і комфортних умов навчання та праці) із власного досвіду розповідали завідувач Могилівської філії I-II cтупенів Снігур А.О. та виконувач обов’язків завідувача Демидівської філії I ступеня Дембовська Н.О.

    Кравченко І.Є., заступник директора з навчально-виховної роботи, підсумувала питання про роль цивільного захисту, проаналізувала проведення місячника цивільного захисту в закладі освіти.

    Як завжди, учителі  ОЗО плідно попрацювали під час засідання педагогічної ради, обговоривши планові ключові питання.

    Директор закладу освіти Бондарчук І.К. завершила засідання педради та озвучила організаційні питання роботи колективу на наступний тиждень. 

     



    29.10.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ