Новини

    Тиждень правових знань

    Здобувачі знань ОЗО "НВК "ЗЗСО І-ІІІ ступенів-гімназія №2"" м.Гнівані взяли активну участь у Всеукраїнському Тижні правових знань, який відбувся з 6 по 10 грудня цього року (керівник Коваль О.І.).



    6 грудня було записано відеозвернення нашим воїнам на фронті Сходу України в рамках акції "Благородні серця Вінниччини". Наші воїни світла з честю виконують статтю 65 Конституції України, яка зобов'язує захищати наш суверинітет. Багато учнів писали привітання, виготовляли обереги та зібрали солодощі для наших захисників до Дня Святого Миколая.

    7 грудня учні 9-х класів провели просвітницьку акцію "Роль місцевого самоврядування в сучасних умовах".

    8 грудня у кабінеті краєзавства школи проведено диспут на тему "Європейське майбутнє України". Учні 11-х класів розповідали молодшим школярам історію Євросоюзу, сучасне його становище та роль України у цьому процесі. Організували диспут учителі Коваль О.І., Савчук А.А., Балинська В.А.

    9 грудня було проведено ряд заходів із відродження Українського звичаєвого права, зокрема давні молитви до Святого Юрія-Переможця.

    10 грудня учні 8-х класів провели відкритий захід на тему "Права дитини понад усе". Було записано багато пропозицій щодо вдосконалення законодавства із захисту прав дітей.

     



    12.12.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ