Новини

    Засідання МО вчителів англійської та німецької мови

    29 грудня вчителі англійської та німецької мови ОЗО"НВК"ЗЗСО І-ІІІ ст -гімназія #2"" провели чергове засідання методичного об'єднання. 



    Вчителі іноземної мови підвели підсумки ІІ етапу Всеукраїнської предметної олімпіади з англійської мови, обговорили план проведення тижня іноземних мов , розподілили обов'язки між членами методичного об'єднання для його проведення. Також поділилися враженнями від осінньої серії вебінарів від Green Country Books. З метою ознайомлення та подальшого використання в роботі нових сучасних технологій у викладанні іноземних мов , було проведено творчу майстерню "Practical Activities", де Платова С.О поділилася з колегами досвідом використання відеоматеріалів на уроках англійської мови. Ровінська В.В. і Скрипник В Ю.  продемонстрували як використовують ІКТ на уроках англійської та німецької мови (особливо під час дистанційно навчання). Паламарчук Л.А. поділилася досвідом формування мовленнєвих компетенцій здобувачів освіти на уроках англійської мови. Вчителі Лєнік О.М., Платова С .О. розробили ряд заходів по підготовці учнів 9-х і 11-х класів до ДПА та ЗНО.



    30.12.2021 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ