Новини

    Засідання методичної комісії вчителів- предметників мовно-літературної освітньої галузі (англійська, німецька мова)

    27 жовтня 2022 року відбулося чергове засідання методичної комісії вчителів- предметників мовно-літературної освітньої галузі (англійська, німецька мова).



    Учителі іноземної мови підвели  підсумки І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської і німецької мови, визначили учасників ІІ етапу. Також члени методичної комісії ознайомилися з положенням про ведення електронних журналів й опрацювали положення про ектернатну та сімейну форму навчання.
    Особливу увагу приділили викладанню іноземних мов в 5 класах  НУШ, ще раз обговорили інструменти формувального оцінювання учнів 5 класів НУШ.
    Традиційно члени методичної комісії поділилися досвідом роботи в умовах дистанційного навчання:
    - Створення QR-кодів на посилання для будь-яких інтерактивних завдань з будь-яких сайтів через пошуковий сервіс “Google” (Трофименко І.М.);
    - Переваги і недоліки роботи на платформі ВШО;
    - «Лепбукінг – інноваційний засіб навчання англійської мови в умова НУШ»(Клімено А.А.);
    - Інформаційно- комунікативні технології як засіб підтримки освітнього процесу на уроках англійської мови здобувачів освіти з ООП (Габрова О.О.).
    Також учителі обговорили пропозиції до плану проведення тижня іноземних мов, розподілили обов'язки.
     
     
     


    30.10.2022 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ