Новини

    16 днів проти насильства

    Активно долучилися до тижня захисту дітей "Ми проти насилля", який проходить в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» також учні Могилівської філії ліцею №2. Так, разом з працівниками соціально-психологічної служби ліцею №2 Гніванської міської ради Кришталь О.М. та Чорною Т.О. вони взяли участь у таких заходах, як: корекційно-розвиткове заняття "Ми - за світ без насилля!" (2 клас) та заняття з елементами тренінгу "Життя без насильства" (5 клас). 



    Метою цих занять було формувати навички визначення негативних рис свого характеру, визначити стратегію саморозвитку позитивних якостей, зміцнювати довіру до оточення, зняти внутрішнє напруження та сприяти відвертості. Ознайомитися із причинами виникнення насильства, його класифікацією, формами прояву та сформувати в молодіжному середовищі позитивний імідж здорової людини - такі завдання ставили перед собою учні 7 класу під час години спілкування "Я проти насильства! Показники зростаючої небезпеки". Година спілкування «Цінуй життя – зупини СНІД» пройшла для учнів 8 класу для ознайомлення з сучасним станом проблеми  ВІЛ/СНІД  у світі та Україні, формування толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих людей і розуміння шляхів запобігання розповсюдженню ВІЛ; розуміння того, що тільки здоровий спосіб життя, їх поведінка та вчинки є гарантом запобігання ризику.



    04.12.2022 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ