Новини

    Цінуємо ваш подвиг

    Сьогодні у всьому світі відзначають Міжнародний день волонтера. Це свято людей, які за покликом серця допомагають іншим, не чекаючи винагород і подяк. 

     

    У ліцеї №2 Гніванської міської ради діє волонтерський загін «Милосердя», який щороку проводить благодійні акції. Цьогоріч ми особливо відчули, наскільки важливою є роль волонтерів для України. З нагоди цього свята та Дня Збройних сил України для підтримки учасників бойових дій у ліцеї №2 Гніванської міської ради загоном «Милосердя» була проведена благодійна акція «Цінуємо ваш подвиг».
     


    Під час акції було зібрано:

    🖼малюнки,
    🔰обереги,
    🍫продукти харчування,
    🧦предмети одягу та особистої гігієни, 
    💊 медикаменти.
     Зібрані речі було відправлено адресно поштою, передано до Міжнародного благодійного фонду "Медіна" та в благодійну організацію "Допомога юності України".
    Дякуємо батькам, учням, учителям та всім, хто брав участь у цій благодійній справі! Тільки разом, маючи спільну мету, дії та прагнення, ми можемо подолати ворога та здобути перемогу.   
    Слава Україні! Героям слава!💙💛


    05.12.2022 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ