Новини

    Міжнародний день миру

    Щороку 21 вересня в усіх куточках Землі відзначають Міжнародний день миру. Там, де підвалини міцні, безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучається і наш ліцей.

     



    Педагог-організатор спільно з класними керівниками та здобувачами освіти 2-х, класів виконали КТС (колективну творчу справу) "Долоньки миру": виготовили долоньки, написали побажання миру, добра, щастя та прикріпили їх на інформаційний стенд.

    Здобувачі освіти 3-х класів працювали над проєктом "Голуб миру": виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. На кожному паперовому голубі написали короткі листи, в яких бажають усім людям здоров’я, висловлюють прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими!

    Для здобувачів освіти 4-х класів педагогом-організатором та класними керівниками проведено захід "Діти малюють мир"(малюнки на асфальті). На малюнках оживали квіти, прапор України, дитячі сліди, сердечка, сповнені любові до країни. Цікавим є малюнок учнів 4-А класу (кл.кер. Олена Міляновська), на котрому зображено білого голуба, який оберігає планету від воєн.

    Мирного всім неба!

     



    22.09.2023 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ