Новини

    Тиждень інформаційної безпеки

    6 лютого у світі відзначатимуть День безпечного інтернету. Класний керівник 7-А класу ліцею №2 Гніванської міської ради Чернова Г.В. провела із учнями заняття "Я знаю як спілкуватися в інтернеті #НЕ_ВЕДУСЬ", діти виконували цікаві вправи "Тест Білборду", "Мій щит", "Лайк чи дізлайк". Головна мета заходу - розвиток навичок безпечного й етичного використання засобів інформаційно-комунікаційної компетентності у навчанні й інших життєвих ситуаціях.

    Щороку, з 6 лютого, світ починає відзначати День без мобільного телефону. Учнівський колектив 4-А класу (кл.керівник О.В.Міляновська) долучились до акції, що триває впродовж трьох днів. Мета акції - не примусити людей відмовлятися від своїх мобільних телефонів, а закликає до акції доброї волі, що допоможе людям серйозно задуматися, яким чином сучасні технології впливають на звички та спілкування людей .Учні класу створили колаж "Користь та шкода від телефонів", де намагалися пояснити , як позбутися залежності від використання будь-яких гаджетів.

    До міжнародного Дня безпечного інтернету та з метою поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій зі здобувачами освіти 2-Б класу ліцею №2 Гніванської міської ради проведено урок безпеки "Безпеки правила прості".

     



    Продовження тексту новини



    08.02.2024 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ