Новини

    Тиждень історії

    З 5 лютого по 9 лютого в ліцеї №2 Гніванської міської ради було проведено Тиждень історії



    Тиждень історії в ліцеї розпочався із знайомства здобувачів знань із виставковими матеріалами: "Лицарі новітньої доби-захисники України".

    Учителем Грабовською В.В., було проведено вікторину на тему "Знайомство з історією". Учні в ігровій формі змогли відкрити для себе щось нове у світі історії, та перевірити свої знання.

    Органфзіції Українських Націоналістів виповнилось 95 років. В межах Тижня історії проведено усний журнал про її діяльність(вчитель Коваль О.І.).

    Відзначено роль лідера ОУН Євгена Коновальця.

    Здобувачі освіти 5-Б класу спільно з учителем історії Грабовською В.В., ознайомились з світлинами випускників ліцею, героїв-захисників України, які віддали своє життя за наше майбутнє!

    Учитель історії Голюк Р.В. провела із учнями 8 А класу гру "Темні віки". Учні із захопленням виконували завдання та отримали нові знання про особливості життя в період Середньовіччя.

    В рамках Тижня історії було проведено історичну вікторину "Крізь віки" (вчитель історії Коваль О.І.). Переможцями стали учні:

    І місце- 9-В клас, ІІ-9-Б, ІІІ- 9-А клас.

     

    В рамках тижня історії відбулася екскурсія бібліотекою. Вчитель історії Голюк Р. В. провела екскурсію для учнів 7 Б класу. Учні ознайомилися із фондом бібліотеки ліцею 2 Гніванської міської ради

    Старшокласники ліцею вивчають новітню історію України, зокрема героїчну боротьбу українців за свою Державу у боротьбі з російською агресією. Вони ознайомились із біографіями захисників та віддали їм шану. Дякуємо нашим Титанам.

     

    Під час проведення тижня історії, в нашому ліцеї було проведено челендж-селфі "Історичними місцями рідного міста". Учні 5-х класів із задоволенням доєднались до челенджу та поділилися світлинами.

     

     

     

    Тиждень історії в ліцеї не обійшовся без реконструкції історичної пісні, яку називають живою історією. Здобувачі знань п'ятих класів(учитель історії Грабовська В.В.) вивчали історичні пісні патріотичного змісту та виконували їх із завзяттям.

    В рамках тижня історії учні 7-Б класу відвідали кабінет краєзнавства. Екскурсію для дітей провели учителі історії Коваль О. І. та Голюк Р. В.

    На завершення Тижня історії в ліцеї, 8 лютого, вітали переможців конкурсу нуково-дослідницьких робіт Дерев'янка Олександра та Рижавську Анастасію, які отримали сертифікати і нагороди за кращий захист робіт на Всеукраїнській учнівській конференції у Миколаєві.

    Науковий керівник Коваль О.І.

     



    08.02.2024 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ